Sugar and Chocolate Making Tools
Gereedschap voor verwerken suiker en chocolade
- Snoep, jam en Isomalt Thermometer
For measuring the exact temperature of isomalt, jam, sugar syrup, etc. Range: 0-200 degrees Celcius.
€ 10,50 - Chocolade thermometer
This thermometer is used when melting chocolate. Clips to the side of the pan. Temperature range: 0-60 C (30-140 F)
€ 10,50 - Silicon isomalt/baking mat 60 x 40 cm GLAD
Perfect gladde mat om isomalt te bewerken en op te bakken.
Duurzame dikke siliconenrubberen mat. Versterkt met glasvezel en goed voor honderden uren bakplezier. Deze mat heeft een anti-aanbak structuur.
Bestand tegen temperaturen…€ 22,00 - Katoenen Handschoenen 1 paar
Voor bonbons of in combinatie met nitrile handschoenen voor isomalt
€ 1,10 - Katoenen Handschoenen 5 paar
Voor bonbons of in combinatie met nitrile handschoenen voor isomalt
€ 5,00 - 20 Zwart handschoenen (geen latex) M
Als beste uit onze test - comfortable, makkelijk aan en uit te trekken, en blijven goed zitten tijdens het kleuren.
Nitrile handschoenen zijn vervaardigd uit 100% synthetisch nitrile, een uiterst sterke stof die een optimale…€ 3,75 - Proffesionele Isomalt/Creme brûlée brander
Goede kwaliteit brander met zeer groot gebruiksgemak. Aan en uit via knop!
€ 34,50 € 20,50 - Katoenen Handschoenen 2 paar
Voor bonbons of in combinatie met nitrile handschoenen voor isomalt
€ 2,10