Chocolade ei mal / Chocolate Egg mould MEDIUM (11 cm)

Vorige Artikel 7 van 7
€ 3,50 (inclusief 21% BTW)
Voorraad 7 stuks
Aantal

11 cm hoog

Maak je eigen paasei! 

Elk set bevat 2 x halve ei mal.

Hoe: Met de achterkant van een lepel, smeer een dunne laag chocolade in de mal. Doe de twee helften onderste boven op bakpapier in de koelkast, 5 minuten lang.

Herhaal tot gewenste chocolade dikte. Als het hard is is het ei makkelijk te verwijderen van de mal. Om de twee helften aan elkaar te plakken, verwarm voorzichtig de randjes tot ze een klein beetje gesmolten zijn op bijvoorbeel een warm gemaakte metalen oppervlakte zoals een schraper. Laat uitharden.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2019 The Little Cake Shop Webstore | sitemap | rss