Saracino Orange Modeling Paste 250gr

Vorige Artikel 5 van 6 Volgende
€ 3,25 (inclusief 9% btw)
Voorraad 7 stuks
Aantal

Voorgekleurd oranje modelling paste.

250 gr

Voor alle boetseersels, uit de emmer te kleuren en bewerken zonder tylose.

Staat meteen, geen droogtijd.

 Ingrediënten: suiker, aardappelzetmeel, glucosesiroop, cacaoboter, maizena, verdikkingsmiddel: carboximethylcellulose, kleurstof: E171, E131. Smaakstof. Preserveringsmiddel: kalium sorbaat

 

Saracino Pasta Model

Saracino Pasta Model staat bekend om zijn modeleer kwaliteiten. Het kan gegeten worden en is gemaakt met kwalitatieve ingredienten. Saracino is glutenvrij! De Pasta Model is in het begin vrij hard maar eenmaal goed doorgekneed kun je er mooie geboetseerde creaties mee maken. Door de Pasta Model hoeft geen tylose gekneed te worden als je hier mee gaat boetseren. Het droogt vanzelf op. Enige tip is bij warm weer of bij vochtige omstandigheden je handen te voorzien van een klein beetje maizena om plakkerigheid te voorkomen.

Je kunt Saracino goed bewaren, als je na gebruik het overgebleven deel, als één geheel, goed inpakt in de huishoudfolie of in een afgesloten plastic zak dan is de pasta tot de houdbaarheidsdatum op de verpakking te bewaren. Je dient Saracino Pasta Model altijd zo goed mogelijk lucht dicht te bewaren. 

Met deze Saracino Pasta Model kun je ook taarten bekleden, je dient de pasta dan iets langer door te kneden. Taarten die bekleed zijn met saracino kun je ook invriezen: er is cacaoboter in verwerkt, hierdoor blijft het goed houdbaar. Deze pasta model kun je ook goed kleuren met de welbekende poeder- of gel voedselkleurstoffen.

Je kunt er niet alleen taarten mee bekleden maar je kunt er ook suikerbloemen mee maken, het resultaat is hetzelfde als met een gumpaste.

De geboetseerde creaties die je met Saracino Pasta Model hebt gemaakt kun je jarenlang bewaren, zolang deze niet aan extreme wijzigingen in temperatuur wordt blootgesteld. Uiteraard is het dan niet meer voor consumptie te gebruiken.

Specificatie Omschrijving
Barcode 8051277120160

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2020 The Little Cake Shop Webstore | sitemap | rss