Isomalt - 250 gr.

Vorige Artikel 4 van 6 Volgende
€ 3,25 (inclusief 9% btw)
Het artikel is uitverkocht.

 Gebruik
•    Doe het benodigde hoeveelheid in een klein pannetje en op laag vuur verwarmen. Een klein beetje water kan worden toegevoegd om het kookproces te versnellen maar is niet verplicht.
•    Roer constant met een lepel tot alles is opgelost.
•    Zet het vuur hoger en breng aan de kook. Steek er een snoep termometer (ook verkrijgbaar in de webshop) en laat koken tot de temperatuur van 180 graden is bereikt).
•    Doe het pannetje in een kom koud water om het kookproces te stoppen en de temperatuur stabiel te krijgen.
•    Nu kan kleurstof naar wens toegevoegd worden.
•    Zet je mould op een bakplaat. Giet de isomalt voorzichtig in de mould. Als merdere kleuren gewenst zijn,  doe eerst een kleur en laat dit hard worden. Giet de andere kleur erin en zorg dat het goed aansluit op de eerste kleur.
•    Laat volledig afkoelen en haal uit de mould. Als de isomalt hard wordt in het pannetje of is niet mooi hard geworden, kan het opnieuw worden gesmolten en hergebruikt.
•    Bewaar isomalt dat gesmolten geweest is in een luchtdicht verpakking met silica gel zakjes.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2019 The Little Cake Shop Webstore | sitemap | rss